Φιλανθρωπική Μουσική Εκδήλωση

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Φιλανθρωπική ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

«Μουσικό ταξίδι στο χώρο και στο χρόνο»

Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016, ώρα 8:00 μ.μ.

Αμφιθέατρο ΛΕΟΝΤΕΙΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΠΑΤΗΣΙΩΝ, Νεϊγύ 17 - Άνω Πατήσια


 

Η «Νοσηλεία» σε συνεργασία με τη μικτή νεανική χορωδία του Λεοντείου Λυκείου Πατησίων, τη μεσόφωνο Αλεξάνδρα Γκράβας και τον πιανίστα της Πέτρο Μπούρα, τους μουσικούς Μαργαρίτα Ναστούλη, Βασίλη Σωκράτους και Δανάη Βρίτσιου, διοργανώνει ένα μαγικό μουσικό ταξίδι στο χώρο και στο χρόνο.

Δύο πιανίστες ( Βασίλης Σωκράτους και Δανάη Βρίτσιου) και μια βιολονίστρια (Μαργαρίτα Ναστούλη) μας ταξιδεύουν πίσω στο χρόνο σε κλασσικά , διαχρονικά έργα του J. S. Bach, του Fr. Schubert, του Saint Saens, του J. Brahms, καθώς και σε μουσικές μεγάλων Ελλήνων συνθετών.

Ακολουθεί η βραβευμένη μικτή νεανική χορωδία του Λεοντείου Λυκείου Πατησίων με παραδοσιακά, δημοτικά και γνωστά αγαπημένα τραγούδια υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Βασίλη Γιώτη.

Τη βραδιά κλείνει η διεθνούς φήμης μεσόφωνος Αλεξάνδρα Γκράβας, η οποία μαζί με τον πιανίστα της Πέτρο Μπούρα ερμηνεύει τραγούδια από διάφορα μέρη του κόσμου (Ελλάδα, Μεξικό, Κίνα κ.ά.).

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο του Λεοντείου Λυκείου Πατησίων (Νεϊγύ 17,  Άνω Πατήσια) την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016 στις 8:00 μ.μ.

Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για τους σκοπούς της «Νοσηλείας».

H «Νοσηλεία» είναι Ανεξάρτητη Κοινωφελής Οργάνωση που προσφέρει δωρεάν Υπηρεσίες Υγείας σε συνανθρώπους μας που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού.

Στα 15 χρόνια που λειτουργούμε έχουμε καταφέρει να προσφέρουμε φροντίδα υγείας σε χιλιάδες ασθενείς και συνεχίζουμε με απόλυτη συνέπεια και προσήλωση το έργο μας.

Πτυχιούχοι επαγγελματίες υγείας και εθελοντές συνεργάζονται μαζί μας καθημερινά, προσφέροντας φροντίδα υγείας σε όσους περισσότερους συνανθρώπους μας μπορούμε.

Πιο συγκεκριμένα, προσφέρουμε δωρεάν: Νοσηλεία στο σπίτι, στήριξη μοναχικού ασθενή, κοινωνικό ιατρείο και φαρμακείο, ιατρονοσηλευτική φροντίδα στους πρόσφυγες σε συνεργασία με άλλους φορείς  αλλά και άλλες υποστηρικτικές υπηρεσίες μέσα από μια σειρά προγραμμάτων που υλοποιούμε.

Ελάτε να προσφέρουμε μαζί το πολυτιμότερο αγαθό του ανθρώπου, σε όλο τον κόσμο!

 

Τιμή εισιτηρίου: 10 ευρώ

 


Πληροφορίες: info@nosilia.org.gr  - T 210 211 2395 (κα Όλγα Παπαδοηλιοπούλου)