9ο Χριστουγεννιάτικο Παζάρι της "Νοσηλείας"

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΤΡΙΗΜΕΡΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΕΟΡΤΑΓΟΡΑ

ΑΙΘΟΥΣΑ ΜΕΤΡΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ

3, 4 & 5 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016

 

Το Σάββατο 3, την Κυριακή 4 και τη Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2016 η «Νοσηλεία» διοργανώνει

Χριστουγεννιάτικη Εορταγορά στην αίθουσα του ΜΕΤΡΟ στο Σύνταγμα.

Από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ οι εθελοντές της Οργάνωσης

θα βρίσκονται στο χώρο και θα σας διευκολύνουν στις αγορές σας.

 

Στο παζάρι θα βρείτε προϊόντα της φύσης, χειροποίητες κατασκευές, σπιτικές λιχουδιές, χριστουγεννιάτικα στολίδια, παιχνίδια, βιβλία, αξεσουάρ, ρούχα, παπούτσια, λευκά είδη και πλήθος χαριτωμένων χρηστικών και διακοσμητικών αντικειμένων σε πολύ χαμηλές τιμές!

Κατά τη διάρκεια των παραπάνω ημερών θα βοηθήσουμε τους ασθενείς και μέσω της συνεργασίας μας με τους εθελοντές του GIVMED (Δίκτυο αξιοποίησης περισσευούμενων φαρμάκων) θα συλλέγουμε περισσευούμενα φάρμακα (στο χώρο της Αίθουσας του ΜΕΤΡΟ), με σκοπό να τα διαθέσουμε σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Στηρίζοντας τις δράσεις μας συμμετέχετε ενεργά στην προσπάθεια που καταβάλουμε για να προσφέρουμε φροντίδα υγείας σε συνάνθρωπους μας που έχουν ανάγκη.

H «Νοσηλεία» είναι Ανεξάρτητη Κοινωφελής Οργάνωση, που προσφέρει δωρεάν Υπηρεσίες Υγείας σε συνανθρώπους μας που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού. Στα 15 χρόνια που λειτουργούμε έχουμε καταφέρει να προσφέρουμε φροντίδα υγείας σε χιλιάδες ασθενείς και συνεχίζουμε με απόλυτη συνέπεια και προσήλωση το έργο μας. Πτυχιούχοι επαγγελματίες υγείας και εθελοντές συνεργάζονται μαζί μας καθημερινά, προσφέροντας φροντίδα υγείας σε όσους περισσότερους συνανθρώπους μας μπορούμε.

Θα είναι μεγάλη μας χαρά να μας επισκεφτείτε, να πιείτε τον καφέ σας, να σας ενημερώσουμε για το έργο μας και να μοιραστούμε τη χαρά των Χριστουγέννων μέσα από τα μάτια των εθελοντών.

Σας περιμένουμε!!!

Πληροφορίες: t:210 211 2395 m:[email protected] 


                              

            Χορηγός Επικοινωνίας                                                     Χορηγός Ασφάλισης