Ο Πρόεδρος και όλα τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου, σας ευχόμαστε

Ο Πρόεδρος και όλα τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου, σας ευχόμαστε

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

και ο ΝΕΟΣ ΧΡΟΝΟΣ 2011  να είναι χρόνος υγείας για όλους  μας.

Μαζί με τις  ευχές μας, σας  γνωστοποιούμε το πρόγραμμα των εκδηλώσεων που έχουν προγραμματισθεί για τους επόμενους μήνες. Προσπαθούμε με τις εκδηλώσεις μας, να  διατηρούμε μια τακτική επικοινωνία με όλους σας, καθόσον πιστεύουμε ότι η προσπάθεια που  εμείς ως Δ.Σ. κάνουμε, δεν είναι  δική μας, αλλά όλων των μελών του Συλλόγου. Όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε πολλά για τον ασθενή συνάνθρωπό μας.

Κατ’ αρχήν θέλουμε να εκφράσουμε ένα θερμό «ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ» σε όσες και όσους από εσάς συνέβαλαν στην προετοιμασία και διοργάνωση του ΠΑΖΑΡΙΟΥ που πραγματοποίησε ο Σύλλογος στο Σύνταγμα. Και εδώ η ομαδική προσπάθεια απέφερε καρπούς.

Το Σάββατο  5 Φεβρουαρίου 2011 και ώρα 8 μ.μ. το Δ.Σ. σας καλεί στην ετήσια Γενική Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση του Συλλόγου που θα γίνει στην Αίθουσα «ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ» στο Άλσος της Νέας Φιλαδέλφειας, με τα εξής θέματα Ημερήσιας Διάταξης:

  1. Οικονομικός απολογισμός του έτους 2010, έκθεση της Εξελεγκτικής Επιτροπής &  έγκριση   προϋπολογισμού του έτους 2011.
  2. Συζήτηση και λήψη αποφάσεων.

Μετά τη Γενική Συνέλευση θα διεξαχθούν Εκλογές για ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου, σύμφωνα με το Καταστατικό μας, και το κόψιμο της Πίτας. Για τούτο καλούνται όσα μέλη επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα για το Δ.Σ. και την Εξελεγκτική Επιτροπή να το δηλώσουν μέχρι 31 ΙΑΝ. 2011 στη Γραμματεία του Συλλόγου. Σχετική ανακοίνωση θα αναρτηθεί και στο Γραφείο του Συλλόγου μας.

Την ίδια ημέρα, μετά τις  διαδικασίες της Γενικής Συνέλευσης, θα έχουμε την  Ετήσια Χοροεσπερίδαμας. Η συμμετοχή σ΄αυτήν θα είναι με προσκλήσεις των 25,00 ΕΥΡΩ που θα διατίθενται από το Γραφείο του Συλλόγου, από μέλη του Δ.Σ. και από εθελοντές. Στο ποσό αυτό περιλαμβάνεται πλήρες  μενού, ποτά , αναψυκτικά και μουσική. Παρακαλούμε να δηλώσετε έγκαιρα τη συμμετοχή σας ώστε να  κάνουμε σωστή προετοιμασία της Εκδήλωσης.

Τέλος σας ενημερώνουμε ότι διοργανώνουμε 8ήμερη Αεροπορική Εκδρομή στη ΣΜΥΡΝΗ – ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑ – ΕΦΕΣΣΟ την 1η Απριλίου 2011. Η τιμή συμμετοχής είναι 650,00 ΕΥΡΩ/άτομο και περιλαμβάνει: Αεροπλάνα, Ξενοδοχεία (4*) με Ημιδιατροφή, μεταφορές και ξεναγήσεις. Επειδή οι θέσεις είναι περιορισμένες λόγω αεροπλάνων, καλούμε όσους επιθυμούν να συμμετάσχουν να δηλώσουν ΑΜΕΣΑ τη συμμετοχή τους. Αναλυτικό πρόγραμμα υπάρχει στο Γραφείο του Συλλόγου. Ζητείστε το.

Ζητούμε τη συμμετοχή των μελών  και φίλων μας στις εκδηλώσεις που διοργανώνουμε, καθότι  έτσι διασκεδάζουμε αλλά και ενισχύουμε το έργο του Συλλόγου.

Σας περιμένουμε όλους!!!

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ, Δρ Ιωάννης Κωνσταντινίδης

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ, Γιώργος Α. Ρούσσος