ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ & ΤΟ ΠΑΖΑΡΙ

2001  –  2011

  ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ 

   ΔΩΡΕΑΝ  ΝΟΣΗΛΕΙΑ  ΣΤΟ  ΣΠΙΤΙ

Το Δ.Σ. βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας υπενθυμίσει ότι φέτος, χάρη στις προσπάθειες όλων μας, ο Σύλλογος κλείνει δέκα Χρόνια προσφοράς στον πάσχοντα συνάνθρωπο. Δέκα Χρόνια ΔΩΡΕΑΝ νοσηλείας στο σπίτι σε  αναξιοπαθούντες συνανθρώπους μας.

Την επέτειο αυτή θέλουμε να τη γιορτάσουμε όλοι μαζί, καθότι η προσπάθειά μας είναι ομαδική.

Σας προσκαλούμε, το ΣΑΒΒΑΤΟ  15 Οκτωβρίου 2011 στις 8.30΄μ.μ., στην  ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ,για τα 10 ΧΡΟΝΙΑ προσφοράς του Συλλόγου.

Η Σαββίνα ΓΙΑΝΝΑΤΟΥ (τραγούδι) και ο Κώστας ΓΡΗΓΟΡΕΑΣ (κιθάρα) θα είναι κοντά μας σ’ ένα ρεσιτάλ με τραγούδια και μουσική για σόλο κιθάρα. Ο Τίτος ΠΑΤΡΙΚΙΟΣ θα απαγγείλει Ποιήματά του. Οι Καλλιτέχνες   συμμετέχουν αφιλοκερδώς και τους Ευχαριστούμε. Στο τέλος της παράστασης θα δοθεί ΔΕΞΙΩΣΗ  στο Εντευκτήριο της Αίθουσας.

Η Εκδήλωση θα γίνει στην Αίθουσα «Auditorium», Σίνα 2-4  ΑΘΗΝΑ (Δίπλα στο Οφθαλμιατρείο, Σταθμός ΜΕΤΡΟ: Πανεπιστήμιο). Η Είσοδος  για όλους μας θα είναι 15,00 €.

Προσκλήσεις διατίθενται:

α) Στο Γραφείο του Συλλόγου.

β) Στο Κατάστημα «ΚΑΛΟΣ ΤΥΠΟΣ», Σίνα 2-4  ΑΘΗΝΑ (παραπλεύρως της Αίθουσας)

γ) Από τα μέλη του Δ.Σ. και εθελοντές.

δ) Στην είσοδο της Αίθουσας την ημέρα της Εκδήλωσης.

Όλοι μαζί θα περάσουμε ένα όμορφο Σαββατόβραδο και ταυτόχρονα θα ενισχύσουμε το Σύλλογο.

Το Δ.Σ. κάνει έντονες προσπάθειες για τη διοργάνωση  του παζαριού μας στην Αίθουσα του  ΜΕΤΡΟ της Πλατείας Συντάγματος. Και σε αυτήν την εκδήλωση ζητούμε τη συνεργασία σας τόσο στην ανεύρεση εμπορευμάτων όσο και στην παρουσία σας εκεί τις ημέρες της εκδήλωσης. Όσοι έχουν προτάσεις και προσβάσεις με Καταστήματα και Αντιπροσωπείες για εμπλουτισμό του παζαριού μας με υλικό, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν  με την Υπεύθυνη που είναι η Κα Ιωάννα Χατζηελευθερίου (Τηλ. 2102751501) ή με τη Γραμματεία μας (2102112395).

Για τις ημερομηνίες διεξαγωγής του Παζαριού θα σας ενημερώσουμε μέσω του Τύπου και των ΜΜΕ, καθώς και μέσω της Ιστοσελίδας μας.

Τέλος, καλούμε όλους σας να σταθείτε κοντά μας αυτή τη δύσκολη χρονική περίοδο που περνά ο τόπος μας. Οι ασθενείς συνάνθρωποί μας  αποθέτουν τις ελπίδες τους στο έργο μας. Δεν πρέπει να τους απογοητεύσουμε. Πολλά Ιδρύματα και Οργανώσεις μη Κερδοσκοπικές αντιμετωπίζουν έντονο οικονομικό πρόβλημα. Ορισμένα αναστέλλουν τη λειτουργία τους… Αυτή είναι η εύκολη λύση. Όμως, δεν πρέπει να φτάσουμε εκεί.   Στηρίζετε, όσο μπορείτε, το Σύλλογο  και το έργο του που ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΟ  ΟΛΩΝ ΜΑΣ.

Το σύνθημά μας να είναι πάντα επίκαιρο: «Η ΑΓΑΠΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ»