Δελτίο Τύπου - Έναρξη & πρόγραμμα Κοινωνικού Ιατρείου (1/4 - 3/4/2014)

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Διοικητικό Συμβούλιο  βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι είμαστε και τυπικά έτοιμοι να λειτουργήσουμε το ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ μας.

Έγκριτοι και καταξιωμένοι εθελοντές Ειδικευμένοι Ιατροί, Φαρμακοποιοί, Νοσηλευτές και Γραμματείς στέκονται κοντά  μας και κοντά στους ασθενείς που έχουν την ανάγκη τους για να λύσουν προβλήματα υγείας.  

Στην αρχή της προσπάθειάς μας θα λειτουργούν τα εξής Ιατρεία: Παθολογικό, Παιδιατρικό, Καρδιολογικό, Ουρολογικό, Νευρολογικό, Ρευματολογικό, Ψυχιατρικό, Χειρουργικό και Ορθοπεδικό

Το Κοινωνικό Ιατρείο θα λειτουργεί από Δευτέρα μέχρι και Πέμπτη από τις 3 μ.μ. μέχρι τις 7 μ.μ. μόνο με ραντεβού και με βάση  σχετικό Πρόγραμμα στην έδρα του Συλλόγου, επί της Οδού Ιακωβάτων 50 στα Πατήσια, απέναντι από το Νοσοκομείο «Παμμακάριστος». Θα εξυπηρετεί μόνο άνεργους και ανασφάλιστους ασθενείς. Δεν δεχόμαστε επείγοντα περιστατικά.

Τα ραντεβού θα κλείνονται από τις  9 π.μ. μέχρι την 1 μ.μ. στο τηλέφωνο 2102112395 και οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να προσκομίζουν στη Γραμματεία μας τα απαιτούμενα έγγραφα που να αποδεικνύουν την  ανεργία ή την μη ασφάλισή τους.

Εφόσον στο Φαρμακείο μας υπάρχουν τα απαιτούμενα φάρμακα, θα παραδίδονται στους ασθενείς δωρεάν. Σε διαφορετική περίπτωση θα τους χορηγείται σχετική Ιατρική Συνταγή.

Ο Σύλλογός μας  ανήκει στις Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις που έχουν σοβαρό έργο να παρουσιάσουν αλλά δεν  έχουν χρηματοδοτηθεί από το Κράτος. Όμως, υπάρχουν  πάγιες οικονομικές υποχρεώσεις που πρέπει να τις εκτελέσουμε. Γι’ αυτό, κάθε ιδιωτική πρωτοβουλία για οικονομική στήριξη του  έργου μας  είναι ευπρόσδεκτη.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να πάρετε  από το Τηλέφωνο 2102112395  (8π.μ.έως 2μ.μ.) 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                          Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

  Δρ Ι. Κωνσταντινίδης                                                      Γιώργος Α. Ρούσσος

 

 

 

Εβδομαδιαίο Πρόγραμμα Κοινωνικού Ιατρείου
01/04/2014 – 03/04/2014

 

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ
ΔΕΥΤΕΡΑ
 
ΤΡΙΤΗ
01 / 04 / 2014
ΤΕΤΑΡΤΗ
02 / 04 / 2014
ΠΕΜΠΤΗ
03 / 04 / 2014

Καρδιολόγος

 

 

 

 

4-7 μ.μ

Νευρολόγος

 

 

 

 

 

Ορθοπεδικός

 

 

 

 

 

Ουρολόγος

 

 

2-4 μ.μ

 

 

Παθολόγος

 

 

4-7 μ.μ

 

 

Παιδίατρος

 

 

 

4-7 μ.μ.

 

Πνευμονολόγος

 

 

 

 

 

Ρευματολόγος

 

 

 

 

 

Ψυχίατρος

 

 

 

 

 

 
   

 

Μόνο με ραντεβού στο 210 211 2395