Πρόγραμμα εκδηλώσεων

Προς τα μέλη και τους φίλους μας.

Σας γνωστοποιούμε το πρόγραμμα των εκδηλώσεων που έχουν ήδη προγραμματισθεί για τους επόμενους μήνες. Προσπαθούμε με τις εκδηλώσεις μας, να  διατηρούμε μια τακτική επικοινωνία με όλους σας, καθόσον πιστεύουμε ότι η προσπάθεια που  εμείς ως Δ.Σ. κάνουμε, δεν είναι  δική μας, αλλά όλων των μελών του Συλλόγου. Όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε πολλά για τον ασθενή συνάνθρωπό μας.

Το  ΣΑΒΒΑΤΟ  14 Μαρτίου 2015 και ώρα 8.00 μ.μ. το Δ.Σ. σας καλεί στην ετήσια Γενική Συνέλευση του Συλλόγου που θα γίνει στην Αίθουσα Εκδηλώσεων «ΤΟ ΣΤΕΚΙ ΤΗΣ ΓΕΥΣΗΣ» (Λεωφ. Κύμης 157 & Σκουφά 30 στο Νέο Ηράκλειο Αττικής),  με τα εξής θέματα Ημερήσιας Διάταξης:

1.- Κατάθεση και έγκριση διοικητικού και οικονομικού απολογισμού του έτους 2014.

2.- Έκθεση της Εξελεγκτικής Επιτροπής.

3.- Έγκριση προϋπολογισμού του έτους 2015.

4.- Υποβολή προτάσεων από τα μέλη, συζήτηση και λήψη αποφάσεων επ’ αυτών.

Την ίδια ημέρα, μετά τις  διαδικασίες της Γενικής Συνέλευσης, θα έχουμε την  Ετήσια ΣΥΝΕΣΤΙΑΣΗ μας, σε συνεργασία με το Σύλλογο των εργαζομένων στο Νοσοκομείο Θ.Π. «Η ΠΑΜΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ». Η συμμετοχή σ’ αυτήν θα είναι με προσκλήσεις των  20,00 ΕΥΡΩ που θα διατίθενται από το Γραφείο του Συλλόγου, από μέλη του Δ.Σ. και από εθελοντές. Στο ποσό αυτό περιλαμβάνεται πλήρες μενού, κρασί και αναψυκτικά, ζωντανή μουσική και συμμετοχή στην κλήρωση των δώρων. Παρακαλούμε να προμηθευτείτε έγκαιρα τις προσκλήσεις σας, ώστε να  κάνουμε σωστή προετοιμασία της Εκδήλωσης. Ζητούμε τη συμμετοχή των μελών και φίλων μας,  καθότι  έτσι  διασκεδάζουμε αλλά και ενισχύουμε το έργο του Συλλόγου.  

Υπενθυμίζουμε την 8ήμερη ΕΚΔΡΟΜΗ στη ΣΙΚΕΛΙΑ και ΝΟΤΙΑ ΙΤΑΛΙΑ τον Μάιο. Υπάρχει μεγάλη ζήτηση και ήδη τηρούμε λίστα αναμονής για συμπλήρωση 2ου πούλμαν που θ’ αναχωρήσει στις 09/05/15.

Εάν ενδιαφέρεστε και εσείς, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τη Γραμματεία του Συλλόγου μας το συντομότερο δυνατό.

Σας ευχαριστούμε για τη στήριξη του έργου που εκτελεί ο Σύλλογος.