Εκδήλωση – Συνάντηση «ΞΑΝΑ ΜΑΖΙ»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Σύλλογός μας, σε συνεργασία με την Ιερά Μονή Παμμακαρίστου, διοργανώνει το Σάββατο  6 Ιουνίου 2015 και από ώρα 7 μ.μ. στους χώρους της Μονής στην Κηφισιά (Στροφυλίου 42), ειδική Εκδήλωση – Συνάντηση όσων εργάζονται ή εργάσθηκαν στο Νοσοκομείο Θείας Πρόνοιας «Η ΠΑΜΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ». Την ονομάσαμε «ΞΑΝΑ ΜΑΖΙ».

Σκοπός της εκδήλωσης  είναι να βρεθούν ΞΑΝΑ ΜΑΖΙ σε χώρο εκτός Υπηρεσίας όλοι αυτοί οι άνθρωποι που επί σειρά δεκαετιών προσέφεραν και προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στο ασθενή συνάνθρωπο, με όποια ιδιότητα είχε ο καθένας, και να θυμηθούν…….  

Ο Σύλλογός μας, γέννημα αυτών των ανθρώπων, ανέλαβε την πρωτοβουλία της διοργάνωσης, επειδή θέλει  να γίνει ο συνδετικός κρίκος  όσων εργάσθηκαν στο  Νοσοκομείο «ΠΑΜΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ», μετά και την παράδοση της Διοίκησης του Ιδρύματος από την Ιερά Μονή Παμμακαρίστου  στο Υπουργείο Υγείας.

Καλούνται όσοι έχουν ή είχαν στο παρελθόν οποιαδήποτε σχέση εργασίας  με το συγκεκριμένο χώρο να μας τιμήσουν με την παρουσία τους. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

Για οποιαδήποτε άλλη ενημέρωση που αφορά την εκδήλωση ή και τη δράση του Συλλόγου μας γενικότερα, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με τη Γραμματεία μας στο Τηλ. 2102112395 (8 π.μ. – 2 μ.μ.) ή στο Ε-mail: info@nosilia.org.gr

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
 
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Δρ Ιωάννης Κωνσταντινίδης     
 
Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Γιώργος Α. Ρούσσος