ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL info@nosilia.org.gr
ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ 2102112395
ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ

Απολογιστικό Δελτίο Τύπου -2ο Webinar “Ανακουφιστική φροντίδα και νοσηλεία στο σπίτι”

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

 

Την Τετάρτη 22 Ιουνίου 2022 και ώρα 17:00 – 20:00 πραγματοποιήθηκε το 2ο webinar με θέμα: «Ανακουφιστική φροντίδα και νοσηλεία στο σπίτι» από τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό  ΝΟΣΗΛΕΙΑ με την υποστήριξη του ΜΚΣ ΔΕΣΜΟΣ.

Στόχος του ήταν η ενημέρωση των επαγγελματιών υγείας, των ασθενών και των φροντιστών τους, καθώς και η ανάδειξη της αξίας αυτών των υπηρεσιών για τους ασθενείς, την οικογένεια και το κράτος αλλά και η προσέλκυση εθελοντών και υποστηρικτών.

To webinar χαιρέτησε η Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας, κυρία Μίνα Γκάγκα και ο Γενικός Γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας του Υπουργείου Υγείας, κος Μάριος Θεμιστοκλέους .

Κατά τη διάρκεια του webinar οι συμμετέχοντες είχαν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για θέματα για θέματα όπως η αξία της πνευματικής φροντίδας στους ασθενείς με χρόνια και απειλητικά νοσήματα, η διαδικασία σωστής λήψης και αξιολόγησης ζωτικών σημείων, τα επείγοντα προβλήματα υγείας που χρήζουν νοσοκομειακή νοσηλεία, τα κοινωνικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν τόσο οι ασθενείς όσο και οι οικογένειες τους, η πρόληψη πτώσεων καθώς και για μια σειρά από εξαιρετικά ενδιαφέρουσες και χρήσιμες πλευρές της διαδικασίας της ανακουφιστικής φροντίδας και νοσηλείας στο οικείο περιβάλλον του ασθενούς.

Είχαμε τη χαρά να συνομιλήσουμε, να λύσουμε απορίες και να γίνουμε αποδέκτες της διάθεσης προσφοράς από πλήθος συμμετεχόντων, ενώ σημαντικός αριθμός ενδιαφερομένων έχει παρακολουθήσει το webinar σε επανάληψη στο Facebook & YouTube.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους συμμετέχοντες και τους ομιλητές μας για τη γνώση και τη βοήθεια που παρείχαν. Η ανιδιοτελής τους συνεισφορά αποτελεί τιμή για εμάς και έμπνευση για να συνεχίσουμε το έργο μας.

Μοιραζόμαστε τις γνώσεις και την πολυετή μας εμπειρία στην προσπάθεια να κάνουμε τη διαφορά στην βελτίωση της ποιότητας ζωής των ασθενών που το έχουν ανάγκη! Θα ακολουθήσουν και νέα webinars, πάντα με στόχο την ενημέρωση και διεύρυνση των δραστηριοτήτων της ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ, για να είμαστε σε θέση να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας σε ακόμα περισσότερους ασθενείς και τους φροντιστές τους.

Σας ευχαριστούμε θερμά!

 

Περισσότερες πληροφορίες:

ΝΟΣΗΛΕΙΑ: 210 2112395│ info@nosilia.org.gr