ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL info@nosilia.org.gr
ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ 2102112395
ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ

Απολογιστικό Δελτίο Τύπου -1ο Webinar “Ανακουφιστική φροντίδα και νοσηλεία στο σπίτι”


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2022 και ώρα 17:00 – 19:30 πραγματοποιήθηκε το 1ο webinar με θέμα: «Ανακουφιστική φροντίδα και νοσηλεία στο σπίτι» από τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό  ΝΟΣΗΛΕΙΑ.

Στόχος του ήταν η ενημέρωση των επαγγελματιών υγείας, των ασθενών και των φροντιστών τους, καθώς και η ανάδειξη της αξίας αυτών των υπηρειών για τους ασθενείς, την οικογένεια και το κράτος αλλά και η προσέλκυση εθελοντών και υποστηρικτών.

To webinar χαιρέτησε η Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας, κυρία Μίνα Γκάγκα και υποστήριξε ο ΜΚΣ ΔΕΣΜΟΣ.

Κατά τη διάρκεια του webinar οι συμμετέχοντες είχαν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για θέματα όπως τα οφέλη της ανακουφιστικής φροντίδας και νοσηλείας στο σπίτι, τη διαχείριση του πόνου, την ψυχολογική στήριξη ασθενών και φροντιστών, καθώς και για μια σειρά από εξαιρετικά ενδιαφέρουσες και χρήσιμες πλευρές της διαδικασίας της ανακουφιστικής φροντίδας και νοσηλείας στο οικείο περιβάλλον του ασθενούς.

Είχαμε τη χαρά να συνομιλήσουμε, να λύσουμε απορίες και να γίνουμε αποδέκτες της διάθεσης προσφοράς από πλήθος συμμετεχόντων, ενώ σημαντικός αριθμός ενδιαφερομένων έχει παρακολουθήσει το webinar σε επανάληψη, στο Facebook (https://www.facebook.com/nosilia.org.gr/videos/295600979302288) και στο κανάλι της Νοσηλείας στο YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=eS0UOYRtlO0).

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους συμμετέχοντες και τους ομιλητές μας για τη γνώση και τη βοήθεια που παρήχαν. Η ανιδιοτελής τους συνεισφορά αποτελεί τιμή για εμάς και έμπνευση για να συνεχίσουμε το έργο μας.

Μοιραζόμαστε τις γνώσεις και την πολυετή μας εμπειρία στην προσπάθεια να κάνουμε τη διαφορά στην βελτίωση της ποιότητας ζωής των ασθενών που το έχουν ανάγκη! Θα ακολουθήσουν και νέα webinars, πάντα με στόχο την ενημέρωση και διεύρυνση των δραστηριοτήτων της ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ, για να είμαστε σε θέση να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας σε ακόμα περισσότερους ασθενείς και τους φροντιστές τους.

Σας ευχαριστούμε θερμά!

 

 

Περισσότερες πληροφορίες:

ΝΟΣΗΛΕΙΑ: 210 2112395│ info@nosilia.org.gr