ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL info@nosilia.org.gr
ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ 2102112395
ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ

Χριστουγεννιάτικο φιλανθρωπικό Bazaar της “Νοσηλείας”

Φιλανθρωπικό Bazaar 2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Χριστουγεννιάτικο φιλανθρωπικό Bazaar

Αίθουσα ΜΕΤΡΟ «Σύνταγμα»

8-11 Δεκεμβρίου 2019, 09:00- 21:00

 

Στήριξε με τις αγορές σου ασθενείς με χρόνια νοσήματα που χρειάζονται 

φροντίδα και δωρεάν νοσηλεία στο σπίτι!

 Με στόχο τη συνέχιση του έργου μας, σας προσκαλούμε στο χριστουγεννιάτικο φιλανθρωπικό Βazaar που διοργανώνουμε στην Αίθουσα ΜΕΤΡΟ «Σύνταγμα».

Από τις 8 – 11 Δεκεμβρίου θα βρείτε στον χώρο μας βιβλία, χριστουγεννιάτικα στολίδια, παιχνίδια, μπιζού και πολλά ακόμα είδη που μπορείτε να δωρίσετε αυτές τις γιορτές στους αγαπημένους σας αλλά και σε εσάς τους ίδιους.

Με κάθε αγορά σας, μας βοηθάτε να προσφέρουμε ΔΩΡΕΑΝ κατ’ οίκον ιατρονοσηλευτική φροντίδα και υποστήριξη σε ασθενείς με χρόνια νοσήματα που δυσκολεύονται να μετακινηθούν και αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες.

Σας περιμένουμε ώστε φέτος τα Χριστούγεννα να σταθούμε δίπλα σε όσους χρειάζονται την έμπρακτη υποστήριξη μας.

Η «Νοσηλεία» είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που δραστηριοποιείται από το 2001 και υλοποιεί μια σειρά από προγράμματα με βασικό στόχο την ανακούφιση του ανθρώπινου πόνου και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ασθενών και των μελών της οικογένειάς τους.

Στηρίζουμε δωρεάν περισσότερα από 2.000 άτομα σε ετήσια βάση στην ευρύτερη περιοχή Αθηνών, μέσα από μια ποικιλία δράσεων όπως η κατ’ οίκον νοσηλεία, η στήριξη μοναχικών ασθενών, η κοινωνική αποθήκη φαρμάκων, ορθοπεδικών βοηθημάτων κ.ά.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εκδήλωση και το έργο μας επικοινωνήστε μαζί μας.

Πληροφορίες: Μ: info@nosilia.org.gr  S: www.nosilia.org.gr