ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL info@nosilia.org.gr
ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ 2102112395
ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ

H Nοσηλεία στην εκπομπή «Προσφέρω» του Πρώτου Προγράμματος | 03.04.2021

H «Νοσηλεία» στην εκπομπή «Προσφέρω»

Η Γεωργία Γαλλιού, Αντιπρόεδρος της Νοσηλείας, ήταν προσκεκλημένη της Αθηνάς Γιόγιακα στην εκπομπή «Προσφέρω», που μεταδόθηκε το Σάββατο 3 Απριλίου 2021 στις 15:00 από το Πρώτο Πρόγραμμα και τη Φωνή της Ελλάδας.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, η Γεωργία Γαλλιού είχε την ευκαιρία να διηγηθεί στην Αθηνά Γιόγιακα πώς και γιατί ξεκίνησαν όλα το 2001 από μια ομάδα εργαζομένων στο χώρο της υγείας που μεγάλωσε και εξελίχθηκε στη Νοσηλεία του σήμερα. Εξηγεί ποια είναι η αποστολή του οργανισμού και γιατί είναι τόσο σημαντική η δυνατότητα κατ’ οίκον νοσηλείας. Επίσης, αναφέρεται αναλυτικά στα προγράμματα κατ’ οίκον φροντίδας που παρέχει η Νοσηλεία, την Ψηφιακή Κλινική που δημιουργήθηκε την περίοδο του κορωνοϊού, την κοινωνική αποθήκη φαρμάκων, εξοπλισμού και υλικών και το πρόγραμμα στήριξης μοναχικών ασθενών στα νοσοκομεία. Τέλος, εξηγεί τον τρόπο με τον οποίο μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να αποκτήσουν πρόσβαση στις υπηρεσίες της Νοσηλείας και τα κριτήρια, τα οποία πρέπει να πληρούν.

Η εκπομπή «Προσφέρω» που μεταδίδεται σε πανελλαδικό δίκτυο από το Πρώτο Πρόγραμμα κάθε Σάββατο στις 15:00 και αναμεταδίδεται από τη Φωνή της Ελλάδας για τους Έλληνες σε όλο τον κόσμο, δίνει βήμα σε εθελοντικές πρωτοβουλίες και φορείς που με τη δράση τους προσφέρουν στην κοινωνία αλλά και στη χώρα συνολικά.

Η θεματολογία της εκπομπής καλύπτει όλους τους τομείς δράσης κοινωνικής προσφοράς, όπως η υγεία, η εκπαίδευση, ο πολιτισμός και το περιβάλλον.

Επιδίωξη της εκπομπής είναι να ενημερώνει και να ευαισθητοποιεί το κοινό για θέματα κοινωνικής προσφοράς και να το φέρνει σε επαφή με τη φιλοσοφία και την κουλτούρα του εθελοντισμού.

Ευχαριστούμε θερμά για τη φιλοξενία και την ευκαιρία να παρουσιάσουμε το έργο μας!