ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL info@nosilia.org.gr
ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ 2102112395
ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ

Η Νοσηλεία συμμετέχει στην «EΒΔΟΜΑΔΑΣ ΔΡΑΣΗΣ για τους Παγκόσμιους Στόχους, in action SDGs Week»

Η Νοσηλεία συμμετέχει στην Εβδομάδα Δράσης #inActionSDGsweek για τους Παγκόσμιους Στόχους Bιώσιμης Ανάπτυξης #SDGs   με τα 2 νέα δωρεάν προγράμματα που υλοποιεί ο οργανισμός εν μέσω της πανδημίας.
➡️Το Γήρας τιμάν είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα που παρέχει υποστηρικτική και ανακουφιστική κατ’ οίκον φροντίδα στους χρονίως πάσχοντες ηλικιωμένους.
Στοχεύει στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ηλικιωμένων ασθενών και στην υποστήριξη των μελών της οικογένειας που ασχολούνται με τη φροντίδα τους.
ℹ️Δείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

➡️e-Φροντίδα Υγείας, ένα πρόγραμμα κατ’ οίκον ιατρικής υποστήριξης για τους χρόνια πάσχοντες ασθενείς, που παρέχει δωρεάν ολοκληρωμένες υπηρεσίες πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας (πρόληψη, διάγνωση, παρακολούθηση, αποκατάσταση) μέσω της τηλεϊατρικής – τηλεφροντίδας.Η Νοσηλεία διαμόρφωσε το 1ο κινητό κλιμάκιο φροντίδας υγείας (με ιατρό παθολόγο και  νοσηλευτή), οι οποίοι φέρουν ειδικό εξοπλισμό τηλεϊατρικής με ασύρματες ιατρικές συσκευές.

Παράλληλα και με τη στήριξη των εθελοντών της, η Νοσηλεία δημιούργησε μία Ψηφιακή κλινική με περισσότερους από 30 ειδικούς ιατρούς και άλλους επαγγελματίες υγείας, οι οποίοι υποστηρίζουν συμβουλευτικά το πρόγραμμα.

ℹ️Δείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ.
Περισσότερες πληροφορίες για την Ελληνική Εβδομάδα δράσης και το πρόγραμμα “in action for a better world «Δημιουργούμε έναν καλύτερο κόσμο” μπορείτε να βρείτε εδώ.