ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL info@nosilia.org.gr
ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ 2102112395
ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ

Διαφάνεια

ΠΩΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΑΣΤΕ

Η “Νοσηλεία” είναι ανεξάρτητος, οικονομικά αυτόνομος Οργανισμός. Η λειτουργία της στηρίζεται αποκλειστικά στην ιδιωτική πρωτοβουλία. Αντλούμε οικονομικούς πόρους από τις συνδρομές μελών μας, από δωρεές ιδιωτών και από εκδηλώσεις που διοργανώνουμε.

Τις δράσεις μας έχουν στηρίξει φορείς όπως το  Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, το ΤΙΜΑ Κοινωφελές Ίδρυμα, το Ίδρυμα Α.Γ. Λεβέντη, το Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση, το Ίδρυμα Μποδοσάκη καθώς και εταιρείες στο πλαίσιο των προγραμμάτων ΕΚΕ.

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΟΡΩΝ

Στη «Νοσηλεία» εκτός από την ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχουμε, είναι προτεραιότητά μας η διαφάνεια στη διαχείριση των οικονομικών πόρων.

Μέσω των οικονομικών απολογισμών, των αναφορών δράσης και των εσωτερικών/ εξωτερικών αξιολογήσεων των προγραμμάτων που υλοποιούμε ενημερώνουμε τους δωρητές μας.

Ο ετήσιος ισολογισμός μας δημοσιεύεται στο ΦΕΚ σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.

Πληροφορίες για το έργο μας, τα αποτελέσματα των προσπαθειών μας και τη διαχείριση πόρων είναι διαθέσιμες σε όποιον επιδεικνύει ενδιαφέρον για τις δράσεις μας.

Η διαφάνεια, η αποτελεσματικότητα και η αξιοπιστία είναι ο βασικός λόγος που από το 2001 οι ηθικοί και οικονομικοί υποστηρικτές μας είναι σταθερά δίπλα μας.

 

 

Οικονομικά στοιχεία του 2022

Αναφορά Δράσης 2022

Έκθεση ορκωτού Λογιστή 2022

Πολιτική Ποιότητας


Πιστοποιητικό ISO

Οικονομικά στοιχεία του 2021

Έκθεση ορκωτού Λογιστή 2021

Αναφορά Δράσης 2021


Οικονομικά στοιχεία του 2020

Αναφορά Δράσης 2020


Οικονομικά στοιχεία του 2019

Αναφορά Δράσης 2019


Οικονομικά στοιχεία του 2018

Αναφορά Δράσης 2018


Οικονομικά Στοιχεία του 2017

Αναφορά Δράσης 2017


Προηγούμενες Οικονομικές Καταστάσεις