ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL info@nosilia.org.gr
ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ 2102112395
ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ

Πασχαλινό φιλανθρωπικό Βazaar Νοσηλείας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πασχαλινό φιλανθρωπικό Βazaar Νοσηλείας |01.04.23  & 02.04.23

Στον Κήπο του κτηρίου Ελλήνων Αρχαιολόγων (Ερμού 134, Αθήνα)


Φέτος, η Νοσηλεία διοργανώνει ένα μοναδικό Πασχαλινό Φιλανθρωπικό Βazaar που αξίζει να επισκεφτείτε, έχοντας την υποστήριξη του Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων.

Στο Βazaar, μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να βρουν χειροποίητες λαμπάδες, πασχαλινά είδη, σοκολατένια αυγά και άλλα γλυκίσματα, κατασκευές εθελοντών μας, διακοσμητικά και πολλά second hand είδη που πρόσφεραν με αγάπη φίλοι της Νοσηλείας.

Με κάθε αγορά, χαρίζετε ένα δώρο αξίας στους αγαπημένους σας και παρέχετε δωρεάν φροντίδα σε ευπαθείς ασθενείς που συμμετέχουν σε προγράμματα της Νοσηλείας.

Κάθε συνεισφορά, μικρή ή μεγάλη, είναι σημαντική!

Σας περιμένουμε το Σάββατο 1 & την Κυριακή 2 Απριλίου στον Κήπο του κτηρίου Ελλήνων Αρχαιολόγων (δίπλα στο Σταθμό ΗΣΑΠ Θησείο), από τις 10πμ μέχρι τις 8μμ να πραγματοποιήσετε τις πασχαλινές σας αγορές και να ενημερωθείτε για το έργο & τα προγράμματα της Νοσηλείας.

Μην ξεχνάτε ότι μέχρι τότε, μπορείτε να πραγματοποιείτε τις αγορές σας στο https://eshop.nosilia.org.gr. Στο φιλανθρωπικό eshop μας παρέχεται μια μεγάλη ποικιλία από είδη διαφόρων ειδών, που συλλέχθηκαν με αγάπη από τους εθελοντές μας.

Η Νοσηλεία είναι πιστοποιημένος, μη κερδοσκοπικός Οργανισμός και δραστηριοποιείται από το 2001 στην ευρύτερη περιοχή Αθηνών, με όραμα την καλύτερη ποιότητα ζωής για τους ασθενείς με σοβαρές παθήσεις (καρκίνο, εγκεφαλικό, άνοια κ.ά) και τους ηλικιωμένους, οι οποίοι δε μπορούν να μετακινηθούν από το σπίτι τους είτε λόγω της νόσου ή της ηλικίας τους. Μέσα από τις δράσεις της, επιδιώκει να καλύψει τις ανάγκες για πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας, κατ’ οίκον νοσηλεία και ανακουφιστική φροντίδα στους ασθενείς που έχουν ανάγκη και να υποστηρίζει παράλληλα τα μέλη των οικογενειών τους.

Για περισσότερες πληροφορίες: pr@nosilia.org.gr |210 211 2395