ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL info@nosilia.org.gr
ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ 2102112395
ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ

Θέλεις να εργαστείς στη «Νοσηλεία»;

Το Vodafone World of Difference σου δίνει την ευκαιρία να εργαστείς για έξι μήνες στον κοινωφελή μη κερδοσκοπικό οργανισμό της επιλογής σου, καλύπτοντας ουσιαστικές ανάγκες της κοινωνίας.

Το πρόγραμμα στην Ελλάδα και τον κόσμο 

Το πρόγραμμα Vodafone World of Difference προσφέρει φέτος τη δυνατότητα σε 15 νέους (ηλικίας 18 έως 35 ετών) να εργαστούν στον κοινωφελή μη κερδοσκοπικό οργανισμό της επιλογής τους για έξι μήνες με πλήρη απασχόληση. Η Vodafone θα καταβάλει το μισθό και τις σχετικές εργοδοτικές ασφαλιστικές εισφορές κάθε υποψηφίου που θα επιλεγεί (έως 8.000 € και 2.000 € αντίστοιχα), δίνοντάς του τη δυνατότητα να στηρίξει για έξι μήνες το έργο του οργανισμού που έχει επιλέξει και να συμβάλει στην κάλυψη ουσιαστικών αναγκών της κοινωνίας.

Το πρόγραμμα World of Difference είναι ένα παγκόσμιας εμβέλειας πρόγραμμα του Ιδρύματος Vodafone που υλοποιείται στην Ελλάδα από το 2010, έχοντας μέχρι σήμερα αναδείξει 54 νικητές που εργάστηκαν στο μη κερδοσκοπικό οργανισμό της επιλογής τους σε περιοχές σε όλη την Ελλάδα.

Δήλωση συμμετοχής 

Καταληκτική ημερομηνία η 15η Οκτωβρίου 2017 (έως και τα μεσάνυχτα).

Πριν δηλώσεις συμμετοχή, πρέπει να έρθεις σε επαφή με τη «Νοσηλεία», να συμφωνήσουμε σε ένα σχέδιο οργάνωσης και στο χρονοδιάγραμμα του έργου για την περίοδο απασχόλησής σου.

Η “Νοσηλεία” μπορεί να στηρίξει περισσότερους από έναν υποψήφιους.

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: