ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL info@nosilia.org.gr
ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ 2102112395
ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ

Ετήσια Συνεστίαση και νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Νοσηλείας

Την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου, στη ζεστή ατμόσφαιρα της “Αργώ” στο Περιστέρι, φιλοξενήθηκε η Ετήσια Συνεστίαση της Νοσηλείας όπου αρχικά πραγματοποιήθηκε η Τακτική Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση και η εκλογή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου.

Σχεδόν 200 άτομα μέλη, φίλοι και εθελοντές μάς τίμησαν με την παρουσία τους. Όλοι αυτοί οι άνθρωποι στηρίζουν τη Νοσηλεία συμβάλλοντας στη συνέχιση της 20ετούς δράσης του Οργανισμού, προσφέροντας τον ελεύθερο χρόνο, τις υπηρεσίες και τα προϊόντα τους.

Ως ελάχιστη ένδειξη ευγνωμοσύνης, στη φετινή εκδήλωση, τιμήσαμε για την πολύτιμη προσφορά τους στο έργο της Νοσηλείας την κυρία Μαρία Κασιμάτη και την κυρία Μίνα Γιωτάκη. 

Τιμητική διάκριση επίσης δόθηκε στη Διαφημιστική εταιρία McCann Athens και τα Ζαχαροπλαστεία Zoomserie για τη διαρκή συμβολή και στήριξή τους στο έργο της Νοσηλείας προσφέροντας τις υπηρεσίες και τα προϊόντα τους.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ οφείλουμε και στη φίλη μας ΜΑΡΙΩ που και φέτος παρευρέθηκε στην εκδήλωση και γέμισε το χώρο με τη μοναδική ενέργεια και τα τραγούδια της.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας, η σύνθεση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Νοσηλείας για την επόμενη τριετία έχει ως εξής:

Πρόεδρος: Κωνσταντινίδης Ιωάννης
Αντιπρόεδρος: Γαλλιού -Αμπουμόγλι Γεωργία
Γραμματέας: Ρούσσος Γεώργιος
Ταμίας: Βαρβουτσή Σοφία
Αναπλ. Ταμίας: Γιωτάκη Λαμπρινή.

Αναπληρωματικά μέλη: Μπέτη Αλεξάνδρα, Καραμπαλίκογλου Καλλιόπη και Ζαφειρόπουλος Δημήτριος.

Photo credit: Γκούμα Χαρούλα.