ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL info@nosilia.org.gr
ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ 2102112395
ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ

Κοπή Πίτας για τη Νοσηλεία και τους εθελοντές της!

Στις 17 Φεβρουαρίου 2024, στο Πολιτιστικό Κέντρο Εργαζομένων Ο.Τ.Ε. πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας και η Ετήσια Γενική Συνέλευση της Νοσηλείας.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο Πρόεδρος της Νοσηλείας κ. Κωνσταντινίδης παρουσίασε τον απολογισμό του έργου μας για το 2023.

Στο δεύτερο μέρος της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας, προσφέρθηκε καφές και μας δόθηκε η ευκαιρία να συναντηθούμε με τα μέλη, τους φίλους και τους εθελοντές μας, να επικοινωνήσουμε, να συζητήσουμε και να διασκεδάσουμε συμμετέχοντας σε ομαδικό παιχνίδι. Κάτι που μας είχε λείψει πολύ!

Η εκδήλωση έκλεισε με μουσική. Το πιάνο τρίο με τους μουσικούς Σπύρο Τραυλό στο βιολί, Καίτη Πάτζαρη τσέλο και Αντριάνα Ευαγγελάτου πιάνο, μας παρουσίασαν το 2ο μέρος από το πιάνο τρίο no 2 του Φραντς Σούμπερτ και το 2ο μέρος από το πιάνο τρίο no 1 του Φέλιξ Μέντελσον!

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους παρευρισκόμενους και ιδιαίτερα τους εθελοντές μας, που μας εμπιστεύονται όλα αυτά τα χρόνια και που μοιράζονται μαζί μας την αγάπη τους και τη διάθεσή τους για προσφορά.

Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ στους μουσικούς που μας διασκέδασαν αφιλοκερδώς, στα Ζαχαροπλαστεία Zoomserie για την προσφορά της βασιλόπιτας μας και την Κα Άννα Ρούσσου για την προσφορά δωρεάν διαμονής στην «Αγροικία ΡΟΥΣΣΟΥ» στη Βάρη Σύρου.