ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL info@nosilia.org.gr
ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ 2102112395
ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ

Η ανάγκη
Στο πλαίσιο της πανδημίας του COVID-19, πολλοί ασθενείς με χρόνια νοσήματα, ειδικότερα οι ηλικιωμένοι και εκείνοι που είναι κλινήρεις ή δύσκολα μετακινούνται, δεν είναι εύκολο να μεταβούν σε κρατικές δομές προκειμένου να φροντίσουν την υγεία τους.
Στον ιδιωτικό τομέα το κόστος των υπηρεσιών είναι δυσβάστακτο και όσοι δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να το καλύψουν, εγκαταλείπονται στη μοίρα τους με ολέθριες συνέπειες για την ποιότητα της ζωή τους ακόμη και για την ίδια τους τη ζωή.

Λύση
Για τις ανάγκες αυτών των συνανθρώπων μας, ενισχύσαμε τις δωρεάν κατ’ οίκον υπηρεσίες μας με τεχνολογικά προηγμένες, καινοτόμες λύσεις.

Δημιουργήσαμε μία Ψηφιακή κλινική που περιλαμβάνει Επαγγελματίες Υγείας διαφορετικών ειδικοτήτων οι οποίοι προέρχονται από το προσωπικό και το εθελοντικό δίκτυο της Νοσηλείας.
Το εθελοντικό δίκτυο των επαγγελματιών Υγείας της Νοσηλείας αποτελείται από 35 σταθερούς εθελοντές (μέχρι σήμερα), με περισσότερες από 25 διαφορετικές ειδικότητες Ιατρών αλλά και Ψυχολόγους, Φυσικοθεραπευτές, Νοσηλευτές και Κοινωνικούς Λειτουργούς.

 

Δείτε αναλυτικά την περιγραφή του νέου, “έξυπνου”  προγράμματος e-Φροντίδα Υγείας.