ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL info@nosilia.org.gr
ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ 2102112395
ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ

2o Webinar “Ανακουφιστική φροντίδα και νοσηλεία στο σπίτι”

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Έπειτα από το εξαιρετικό ενδιαφέρον που εκδηλώθηκε για το 1ο Webinar θέμα: «Ανακουφιστική φροντίδα και νοσηλεία στο σπίτι», ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός ΝΟΣΗΛΕΙΑ, σας προσκαλεί

στο 2ο σχετικό Webinar, την Τετάρτη 22 Ιουνίου 2022 και ώρα 17:00 – 19:30.

To webinar θα χαιρετίσουν η Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας, κα Μίνα Γκάγκα

και ο Γενικός Γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας του Υπουργείου Υγείας, κος Μάριος Θεμιστοκλέους.

 

Στόχος – όπως και στο 1ο μας webinar- είναι η ενημέρωση των επαγγελματιών υγείας, των ασθενών αλλά και των φροντιστών τους, προκειμένου να αναδείξουμε την αξία των υπηρεσιών αυτών για τους ασθενείς, την οικογένεια και το κράτος αλλά και η προσέλκυση εθελοντών και υποστηρικτών που αποτελούν το θεμέλιο για τις δράσεις της ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ.

Συνεχίζουμε να μοιραζόμαστε την πολυετή εμπειρίας μας και τις γνώσεις μας με σκοπό την ουσιαστική βελτίωση της ζωής των συνανθρώπων μας που το έχουν ανάγκη!

Πληροφορίες

  • ΔΩΡΕΑΝ παρακολούθηση
  • Η εκδήλωση θα μεταδοθεί ΖΩΝΤΑΝΑ μέσω Facebook & YouTube LIVE στους αντίστοιχους συνδέσμους:

Facebook live event: https://www.facebook.com/events/1657324354626750

YouTube live: https://www.youtube.com/watch?v=wI9JiJ_eZdU

Το webinar υλοποιείται στο πλαίσιο του Προγράμματος «Ανακουφιστική Φροντίδα στο σπίτι» και υποστηρίζεται από το ΜΚΣ ΔΕΣΜΟΣ.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ WEBINAR

 Περισσότερες πληροφορίες:

ΝΟΣΗΛΕΙΑ: 210 2112395│ info@nosilia.org.gr  │ Media kit

 

 Σχετικά με τη ΝΟΣΗΛΕΙΑ:

Η ΝΟΣΗΛΕΙΑ δραστηριοποιείται 20 χρόνια στην ευρύτερη περιοχή της Αθήνας και είναι ένας πιστοποιημένος, μη κερδοσκοπικός οργανισμός που έχει ως σκοπό να προσφέρει ανακούφιση στον πόνο αλλά και στα συμπτώματα της νόσου των χρονίως πασχόντων ασθενών που αντιμετωπίζουν οικονομικές και κινητικές δυσκολίες.

Παρέχει ΔΩΡΕΑΝ ολιστική φροντίδα κατ’ οίκον και μέσα από τα προγράμματά της στηρίζει και τις οικογένειες των ασθενών ποικιλότροπα.

Εθελοντές και Εργαζόμενοι συνθέτουν την Διεπιστημονική Ομάδα του οργανισμού, η οποία περιλαμβάνει μεταξύ άλλων γιατρούς, νοσηλευτές, ψυχολόγους, κοιν. λειτουργούς και φυσικοθεραπευτές. Κάθε χρόνο η δράση της ωφελεί πάνω από 2.000 ασθενείς και οικογένειες.

www.nosilia.org.gr

 

Σχετικά με τον ΔΕΣΜΟ

Ο ΔΕΣΜΟΣ είναι ένα μη κερδοσκοπικό σωματείο που λειτουργεί ως αποτελεσματικός και αξιόπιστος συνδετικός κρίκος για την κοινωνική προσφορά στην Ελλάδα. Για να το πετύχει αυτό συνεργάζεται στενά αφενός με δωρητές του ιδιωτικού τομέα, αφετέρου με πάνω από 800 φορείς και κοινωφελείς οργανισμούς σε όλη τη χώρα, στηρίζοντας ενεργά το έργο τους και αναλαμβάνοντας δράσεις και πρωτοβουλίες που εστιάζονται στους εξής τομείς: Κοινωνική Πρόνοια, Οικοδόμηση Ενός Καλύτερου Μέλλοντος, Υγεία, Αντιμετώπιση και Αποκατάσταση Κρίσεων. 

Ο ΔΕΣΜΟΣ, ιδρύθηκε το 2012 στην Αθήνα, και από το 2013 λειτουργεί γραφείο και στη Θεσσαλονίκη.
www.desmos.org